Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2088

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
bakken
marineren
stomen
koelen
vijzelen
koud
pittig
heet
zoet
blenden
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...

Groente / fruitgerechten

Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap
Dadar Isi Jagung dan Kacang
Gebakken maiskoekjes met pinda

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!