Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #21

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
vijzelen
zoet
frituren
oven
heet
bakken
marineren
stoven
stomen
zoet-zuur
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Ayam Nugget
Gefrituurde plakken van kipfilet
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!