Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #210

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
bakken
frituren
koelen
koud
heet
vijzelen
oven
stoven
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Dadar Isi Tahu
Gevulde omelet met tofu
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...

Groente / fruitgerechten

Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Sayur Kangkung
Waterspinazie en tempeh in een kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!