Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2101

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
pittig
marineren
bbq
stoven
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!