Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2105

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
zoet
oven
grillen
stoven
heet
frituren
vijzelen
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst

Groente / fruitgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!