Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2117

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
frituren
bakken
marineren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
zuur

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Dadar Bumbu
Pikante omelet met prei en selderie
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon

Groente / fruitgerechten

Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!