Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2125

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
vijzelen
frituren
blenden
marineren
bbq
oven
heet
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Lelawar Daging
Rundergehakt in kokosmelk
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!