Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2139

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
koud
bakken
stoven
heet
marineren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Ayam Masak Hijau
Gestoofde kip in een pittige groene saus
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Cah Andewi
Andijvie met kruiden
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!