Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2177

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
stoven
pittig
wokken
stomen
marineren
frituren
oven
zoet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Ayam Goreng Kuning
Krokant gebakken gele kip
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!