Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2206

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
hartig
stoven
blenden
zoet
frituren
oven
marineren
bbq
blancheren
koud
lauw
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!