Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2240

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
heet
stoven
vijzelen
marineren
frituren
oven
stomen
lauw
zoet-zuur
rauw
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Rendang Bebek
Eend gestoofd in kruidige kokosmelk
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!