Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2263

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
heet
bbq
blenden
stoven
vijzelen
bakken
pittig
frituren
zoet
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!