Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2270

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stomen
marineren
bbq
vijzelen
frituren
stoven
zoet-zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Ayam Bakar Kalasan
Gegrilde kip van de barbecue
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Frikadel Jagung Tiga
Gefrituurde maiskoekjes
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!