Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #228

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
bakken
blancheren
marineren
bbq
grillen
vijzelen
pittig
koud
heet
oven
frituren
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Groente / fruitgerechten

Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!