Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #23

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
stoven
zoet
marineren
pittig
bbq
grillen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Ayam Seluruh
Gemarineerde kip in kruidige kokosmelk van de...
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!