Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2319

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
oven
heet
stoven
vijzelen
pocheren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
pittig
marineren
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Ayam Asem Pedis
Gestoofde kip in een hete saus
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Dua
Roerbak van broccoli
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!