Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #232

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
zuur
bakken
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Ikan Asem Manis Dua
Vis met een kruidige, zoet/zure saus
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu

Groente / fruitgerechten

Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!