Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #235

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vijzelen
koud
bakken
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!