Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2357

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
frituren
marineren
heet
bbq
grillen
zoet
pittig
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!