Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2358

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
koelen
koud
oven
heet
marineren
pittig
stomen
blenden
blancheren
zoet-zuur
rauw
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pepaya Kacang Panjang
Jonge papaya en kouseband gestoofd in pittige...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!