Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2378

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
blenden
zoet-zuur
vijzelen
stomen
marineren
bbq
grillen
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!