Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2394

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
pittig
stoven
marineren
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!