Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2397

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
marineren
rauw
koud
heet
vijzelen
stomen
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Selada Tomat Bogor
Salade van tomaat met een zoetzuur ketjapsaus...
Pindang Tongkol Peteh
Tonijn gestoofd in pittige kokosmelk met pete...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Bawang Perai
Prei gestoofd in kokosmelk
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!