Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2403

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
stoven
vijzelen
bakken
pittig
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!