Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #242

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
pittig
vijzelen
frituren
marineren
bbq
zoet-zuur
blenden
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Labu Siam
Labu siam in een kokosmelksaus met tofu en te...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!