Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2425

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
stoven
frituren
pittig
zoet
marineren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Ayam dan Nasi
Rijst met kip en paprika

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!