Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2435

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
zuur
heet
frituren
bakken
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Ikan Taoco
Lekkerbekjes in een sausje met prei
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!