Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2439

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
bbq
zoet
marineren
oven
grillen
bakken
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!