Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2441

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
frituren
vijzelen
lauw
stoven
oven
bakken
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Groente / fruitgerechten

Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!