Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2449

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
koelen
koud
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
pittig
grillen
stomen
zoet
rauw
zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Ayam Singgang Dua
Kip van de barbecue met een kokosmelksaus
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!