Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #245

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
vijzelen
marineren
frituren
stoven
pittig
heet
zoet-zuur
blenden
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega
Gebakken kip met botersaus
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Dadar Isi Tahu
Gevulde omelet met tofu
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Tauge
Tauge en selderij in kokosmelk
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Ikan Goreng Dengan Sayuran
Gebakken visfilet met groente in een zoet/zur...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!