Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2451

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
pittig
marineren
stoven
frituren
vijzelen
heet
oven
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Ayam Kering
Droog gebakken pittige kip met sherry
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!