Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #246

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
zoet
marineren
bbq
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Telor Bumbu Abing
Gekookte eieren in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!