Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2460

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
frituren
koelen
zuur
vijzelen
koud
stoven
bakken
zoet-zuur
heet
lauw

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Dadar Sambal
Gebakken omeletreepjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!