Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2461

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
zoet-zuur
heet
vijzelen
pittig
marineren
bakken
frituren
blancheren
zoet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!