Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2471

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
frituren
stoven
zoet
marineren
bbq
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Telor Masak Ketjap
Eieren met ketjapsaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!