Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2472

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
marineren
oven
vijzelen
bakken
blancheren
heet
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Daging Rica-Rica
Pittig gekruid varkensvlees
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Rujak Pengantin
Koude groentesalade met pinda's en pittig...
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Belut Kaldu
Paling in bouillon

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!