Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2483

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
marineren
blancheren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!