Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2491

Deze rijsttafel is geschikt voor 17 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
marineren
stoven
vijzelen
blenden
bakken
oven
grillen
pittig
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal

Groente / fruitgerechten

Salad Pepaya Muda
Salade van jonge papaya, komkommer en pinda&#...
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!