Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2521

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
stomen
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...
Asinan Sapudi
Tauge en komkommer met een ketjapsaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!