Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2558

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
koelen
koud
frituren
heet
vijzelen
pittig
marineren
oven
blancheren
lauw
zoet-zuur
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Tahu Taoco Dua
Gebakken tahu met petehbonen en bamboescheute...

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!