Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #256

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
blancheren
stoven
bakken
stomen
vijzelen
marineren
koelen
pittig
frituren
blenden
zoet
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!