Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2567

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
bakken
koelen
wokken
stoven
pittig
vijzelen
zuur
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!