Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2590

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
bakken
oven
vijzelen
heet
stoven
frituren
koelen
pittig
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Bebek Bali
Eend op Balinese wijze
Ayam Kecombrang Pedis
Gebakken kip in een zeer hete saus met kecomb...
Ayam Santen
Gekookte kip in kruiden en kokosmelk
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Fu Yong Hai
Gevulde omelet met champignons, groenten en s...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!