Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2602

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
frituren
pittig
vijzelen
zuur
oven
heet
blancheren
koud
rauw
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Telor Dua
Hardgekookte eieren in een tomaten-kokosmelks...

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!