Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2614

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
stomen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Laksa Betawi
Kippensoep met kokosmelk en mihoen
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Sambal Goreng Ebi Basa
Gedroogde garnaaltjes in rode kokosmelksaus
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!