Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2662

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
pittig
marineren
oven
vijzelen
bakken
stoven
heet
blenden
zoet
bbq
koelen
zuur
blancheren
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!