Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2664

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
heet
stoven
mixen
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!