Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2668

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
heet
vijzelen
oven
frituren
blancheren
koud
lauw
stoven
bakken
marineren
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei
Ayam Goreng Kalasan
Droog en krokant gefrituurde kip

Groente / fruitgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!