Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2680

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
stoven
vijzelen
frituren
koelen
blenden
lauw
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal

Groente / fruitgerechten

Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!